健康

Nuclear Kedokteran Imaging Market Share, Size, & Trends Analysis Report, Region, lan Segment Forecasts, 2027

Ta nuklirpasar imaging ukuranwis kira-kira kanggo nggayuh USD 5,81 Milyar saka USD 4,04 Milyar ing 2019, ngirimke CAGR saka 4,6% liwat 2027. Ing tuwuhing pasar disebabake dening akeh faktor, kalebu prevalensi kanker & penyakit kardiovaskular, investasi kanggo modernisasi pusat pencitraan diagnostik, pangenalan produk anyar & canggih, uga pangembangan radiotracer anyar.

Skenario reimbursement sing disenengi kanggo tomografi emisi positron (scan PET) ing pirang-pirang negara, kanthi akurasi pencitraan nuklir sing dhuwur, nyebabake tuwuhing pasar pencitraan obat nuklir nganti taun 2027.

Ing wulan Januari 2019, Kansen nyuarakake organisasi Barat lan EFRO (Dana Eropa kanggo Regional Pengembangan) mbiayai USD 7.67 yuta kanggo FIELD-LAB kanggo ngembangake obat nuklir anyar kanggo perawatan kanker. Inisiatif pamrentah lan dana kanggo pangembangan teknik anyar bakal luwih maju kanggo pangsa pasar obat nuklir sajrone periode ramalan.

Entuk conto laporan @ https://www.reportsanddata.com/sample-enquiry-form/2415

Kemajuan teknologi lan digitalisasi cepet wis nglancarake operasi saben dina industri farmasi. Tambah belanja kanggo obat amarga saya akeh geriatric, tambah akeh penyakit kronis, tambah akeh peluncuran produk, lan akeh kegiatan R&D minangka faktor utama sing nyumbang kanggo pangembangan pasar. Tambah fokus ing solusi keterlibatan pasien, fokus kanggo nambah permintaan klinis sing durung akeh, adopsi teknologi canggih kanggo nglancarake alur kerja ing sektor kesehatan, lan kasedhiyan profesional kesehatan trampil wis menehi pengaruh positif marang industri farma & kesehatan. Munculake pandemi COVID-19 nambah fokus ing fasilitas kesehatan, telekonsultasi lan telemedisin, lan nambah beban industri kesehatan sing meksa pamrentah lan perusahaan kanggo nandur modal akeh kanggo memenuhi permintaan global sing saya akeh.

Perusahaan utama sing makarya ing Pasar lan Profil ing Laporan kasebut kalebu:

GE Healthcare, Lantheus Medical Imaging, Curium, Nordion, Novartis, Bayer, Eczacibasi-Monrol Nuclear Products, Cardinal Health, Brokers Imaging SPA, lan Siemens Healthineers, antara liya.

Nyuwun diskon laporan @ https://www.reportsanddata.com/discount-enquiry-form/2415

Segmen Pasar Imaging Pengobatan Nuklir:

Tipe Outlook (Pendapatan, Yuta USD; 2017-2027)

  • Tomografi Komputasi Emisi Photon (SPECT)
  • Tomography Emisi Positron (PET ) Sistem

Aplikasi Outlook (Revenue, USD Yuta; 2017-2027)

  • Onkologi
  • Cardiology
  • Neurology
  • Toroida
  • Others

Akhir-panganggo Outlook (Revenue, USD Yuta; 2017-2027)

  • Hospitals
  • diagnostik Pusat
  • penelitian

Kanggo ngerti liyane babagan laporan @ https://www.reportsanddata.com/report-detail/nuclear-medisin-imaging-market

Laporan iki mbahas kanthi rinci perusahaan-perusahaan utama ing pasar bebarengan karo inisiatif anyar kayata gabungan lan akuisisi, usaha patungan, kemitraan, perusahaan lan penawaran pemerintah, kolaborasi, lan promosi merek lan ngluncurake produk antara liya. Laporan kasebut mbahas luwih lanjut babagan inisiatif lan investasi perusahaan ing wilayah penting ing saindenging jagad kayata Amerika Utara, Eropa, Amerika Latin, Asia Pasifik, lan Timur Tengah & Afrika.

Analisis wilayah Nyakup:

  • Amerika Utara (AS, Kanada, Meksiko)
  • Eropa (UK, Italia, Jerman, Prancis, Sisa Eropa)
  • Asia Pasifik (India, Jepang, China, Korea Selatan, Australia, Sisa APAC)
  • Amerika Latin (Chile, Brasil, Argentina, Liyane Amerika Latin)
  • Timur Tengah & Afrika (Arab Saudi, UEA, Afrika Selatan, Sisa MEA)

Kesimpulane, laporan kasebut nawakake analisis lengkap babagan faktor-faktor sing diarepake supaya tuwuhake pasar Imaging Kedokteran Nuklir global liwat periode ramalan 2021-2028. Laporan kasebut minangka dokumen kalebu kabeh sing ngliputi lanskap pasar lan perspektif futuristik babagan pertumbuhan lan kemajuane. Laporan kasebut uga nyedhiyakake analisis faktor nyopir lan ngatasi level entri kanggo peserta anyar sing nyumbang kanggo pasar. Laporan kasebut uga nawakake rekomendasi strategis kanggo para pemain sing wis ditemtokake uga para peserta anyar kanggo mbantu dheweke duwe posisi sing kuat ing pasar.

Nyuwun kustomisasi laporan @ https://www.reportsanddata.com/request-customization-form/2415

Matur nuwun kanggo maca laporan. Kustomisasi laporan iki kasedhiya miturut syarat klien. Mangga dihubungi karo kita kanggo ngerti luwih lengkap babagan laporan kasebut lan tim bakal njamin supaya laporan kasebut disesuaikan karo kabutuhan sampeyan.

Waca Luwih Laporan: –

Pasar Diagnostik Transplantasi @ https://www.biospace.com/article/transplant-diagnostics-market-size-to-reach-usd-7-08-billion-in-2028-says-reports-and-data/

Pasar Tes Virus Zika @ https://www.biospace.com/article/zika-virus-testing-market-to-reach-usd-328-3-million-in-2028-says-reports-and-data/

Pasar Tes Protein C-Reaktif @ https://www.biospace.com/article/c-reactive-protein-testing-market-size-to-reach-usd-1-93-billion-in-2028-says-reports-and-data-/

Disruptive Pasar Pangobatan Kelainan Prilaku @ https://www.biospace.com/article/disruptive-behaviour-disorder-treatment-market-size-to-reach-usd-26-3-billion-in-2028-says-reports-and-data/

Darah Kering Pasar Kertu Koleksi Spot @ https://www.biospace.com/article/dried-blood-spot-collection-cards-market-size-to-reach-usd-373-6-million-in-2028-says-reports-and-data- /

Pasar Malignan Hematologis @ https://www.biospace.com/article/hematologic-malignancies-market-size-to-reach-usd-120-56-billion-in-2028-noted-reports-and-data/

Pasar Diagnostik Malaria @ https://www.biospace.com/article/malaria-diagnostics-market-size-to-reach-usd-1-1-billion-in-2028-notes-reports-and-data/

Babagan Laporan lanData

Laporanlan Data minangka perusahaan riset lan konsultasi pasar sing nyedhiyakake laporan riset sindikasi, laporan riset khusus, lan layanan konsultasi. Solusi kami murni fokus ing tujuan sampeyan kanggo nemokake, target lan nganalisa perilaku konsumen ing demografi, ing industri lan mbantu klien njupuk keputusan bisnis sing luwih cerdas. Kita nawakake riset intelijen pasar sing njamin riset sing relevan lan adhedhasar kasunyatan ing macem-macem industri kalebu Kesehatan, Teknologi, Bahan Kimia, Kekuwatan lan Energi. Kita terus-terusan nganyari penawaran riset supaya klien ngerti babagan tren paling anyar sing ana ing pasar. Laporan lan Data duwe basis analis sing berpengalaman saka macem-macem bidang keahlian.

Hubungi Kita:

John W

KepalaPangembangan Bisnis

Laporan lan Data| Web: www.reportsanddata.com

Jalur Langsung: + 1-212-710-1370

E-mail: sales@reportsanddata.com

Close